Fotoalbum


On Thursday the 15th of November, the 11th edition of Turn on the Lights took place. With over 20,000 spectactors on Dam Square

Turn on the Lights 2018

Wat een topprestaties zijn er weer geleverd! Afgelopen week is Nederland in de prijzen gevallen met onder anderen twee atleten van Danla Shaolin Gongfu op het WK kung fu in Emeishan, China! De twee broers Dorin Radulescu en Dan Mihai Radulescu hebben samen 4 medailles binnen gesleept in verschillende categorieën. Dorin heeft in de categorie dierenstijlen B (13 t/m 17 jaar) een bronzen medaille gewonnen. Dan heeft in de categorie Shaolin quan B een zilveren medaille gewonnen. Ook hebben de twee broers tegen elkaar gestreden om de titel in de categorie flexibele wapen B (13 t/m 17 jaar). Hier heeft Dan een gouden medaille gewonnen. Dorin heeft een zilveren medaille mee. Een prestatie om trots op te zijn!

7th World Championship Kung Fu Emeishan China 2017
Prachtig weer, vele toeschouwers en een grote diversiteit aan lokale en internationale artiesten.De 10e editie van de Poortersfeesten Purmerend was een succes, wij hebben genoten van het enthousiaste publiek en de geweldige sfeer!

Danla - Poortersfeesten Centrum PurmerendNieuwjaarsconcert in Weense stijl. Met als setting een Weense balzaal gaat het orkest gekleed in prachtige jurken en rok voor in een keur aan polka’s en walsen en ontbreekt natuurlijk de afsluitende Radetzky Mars niet.

Danla werkt samen met Het Stedelijk Orkest 2016

Een beeldschoon winters sprookje, van Hans Christian Andersen, over een meisje dat op een koude winteravond op haar blote voeten door de sneeuw dwaalt.

Het Meisje met de Zwavelstokjes 2015

De clubkampioenschappen bij Danla Shaolin Gonfu waren een echt kijkspektakel. Tijdens de opmars werd een leeuwendans opgevoerd, waarna ook sinterklaas een kijkje kwam nemen.

Club Kampioenschap 2015
Wij hebben heel veel lol gehad met alle monstertjes en alle kleine heksen, dank jullie wel dat jullie mee hebben gedaan .

Danla Halloween Mini Disco 2014


Ben je jarig en je hebt zin om je helemaal uit te leven? Danla Dan’s Centrum organiseert sportieve kinderfeestjes, waarbij de jarige mag kiezen uit een of twee van de volgende activiteiten: optreden, disco, kung fu, ballet, zumba, of fotosessie.

Kinderfeestjes

Bij Danla Dan's Centrum kunnen ouders een keer per jaar meedoen in de les van hun kind! Ballet, tapdans, streetdance, hiphop, breakdance, stijldansen, kungfu, acrobatiek, alles gaan ze samen beleven!

Ouder en Kind 2014