Feestjes


Kinderfeestjes
Vrijgezellenfeest
Openingsdans
Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Ben je jarig en je hebt zin om je helemaal uit te leven? Danla Dan’s Centrum organiseert sportieve kinderfeestjes, waarbij de jarige mag kiezen uit een of twee van de volgende activiteiten: optreden, disco, kung fu, ballet, zumba, of fotosessie. Een eigen grappige idee? Je kan altijd vragen naar de mogelijkheden.

Voorbeeld optreden en fotosessie feest:
De kinderen worden ontvangen in de ontvangstruimte en krijgen daar een uitleg over de dag. De cadeautjes worden in de danszaal uitgepakt aan de hand van een spel. Vervolgens wordt er opgewarmd en worden er enkele dansoefeningen gedaan. Als de spieren zijn opgewarmd begint het aanleren van de choreografie. Tussen het dansen door worden er leuke spelletjes gedaan en is er tijd om gezellig te kletsen en wat te drinken en te snoepen. Na het dansen is er tijd voor een korte fotoshoot, met stoere dansposes. Als laatst zal de dans gefilmd worden en gepresenteerd worden aan de ophaalouders.

De kosten voor een kinderfeestje van 2 uur bedragen € 15,00 euro per kind, inclusief:

  • Onbeperkt limo
  • Iets te snoepen
  • Wat lekkers bij het naar huis gaan
  • Een dvd met filmopname voor de jarige (alleen bij het dans kinderfeestje)
  • Een cd-rom met bewerkte foto’s voor de jarige

Danla Dan’s Centrum heeft tijdens een feestje plek voor minimaal 8 en maximaal 40 kinderen. Andere aantal kinderen is in overleg mogelijk. De tijden en duur van het feestje kunnen ook in overleg worden bepaald. Ook kunnen wij themafeestjes op maat verzorgen, vraag naar de mogelijkheden. De foto’s en/of dvd van het feestje worden uiterlijk 2 weken na het feestje per post verstuurd naar de jarige.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellendag? Je zoekt een leuk idee? Kom eens lang bij de Danla Dan’s Centrum. Wij bieden een leuke, creatieve ruimte voor een vrolijke middag.

Je kunt kiezen uit allerlei dansstijlen: latin, jazzdance, streetdance, salsa, pole fitness maar ook dansimprovisatie met een door jou te bepalen thema. In overleg bepalen wij samen het tijdstip en wij verzorgen de dansstijl van je keuze.
Prijs (afhankelijk van het aantal personen en het tijdstip van de les): vanaf € 150 voor een les van 90 minuten.

Openingsdans

Openingsdans


De openingsdans is dé sfeer bepaler voor het bruiloftsfeest. Het moment waarop jij en je aanstaande zich voor het eerst als getrouwd stel presenteren aan vrienden en familie, de mensen die je het meest dierbaar zijn. Onze docenten helpen je met een optimale voorbereiding, afgestemd op de wensen van jou en je partner. Of jullie nu op zoek zijn naar een eenvoudig basisprogramma of een spetterende dansshow, wij zorgen ervoor dat jullie volop van het moment kunnen genieten.

Wilt u liever samen komen met familie of vrienden? Alles is maatwerk en op afspraak. Bij ons kan de bruidegom uitstekend met zijn schoonmoeder overweg…… Bel gerust voor een afspraak of stuur ons een e-mail.