FotoalbumDanla - Poortersfeesten Centrum Purmerend
Prachtig weer, vele toeschouwers en een grote diversiteit aan lokale en internationale artiesten.De 10e editie van de Poortersfeesten Purmerend was een succes, wij hebben genoten van het enthousiaste publiek en de geweldige sfeer!

Danla - Poortersfeesten Centrum PurmerendDanla werkt samen met Het Stedelijk Orkest 2016
Nieuwjaarsconcert in Weense stijl. Met als setting een Weense balzaal gaat het orkest gekleed in prachtige jurken en rok voor in een keur aan polka’s en walsen en ontbreekt natuurlijk de afsluitende Radetzky Mars niet.

Danla werkt samen met Het Stedelijk Orkest 2016

 Het Meisje met de Zwavelstokjes 2015
Een beeldschoon winters sprookje, van Hans Christian Andersen, over een meisje dat op een koude winteravond op haar blote voeten door de sneeuw dwaalt.

Het Meisje met de Zwavelstokjes 2015


Club Kampioenschap 2015
De clubkampioenschappen bij Danla Shaolin Gonfu waren een echt kijkspektakel. Tijdens de opmars werd een leeuwendans opgevoerd, waarna ook sinterklaas een kijkje kwam nemen.

Club Kampioenschap 2015Danla Halloween Mini Disco 2014
Wij hebben heel veel lol gehad met alle monstertjes en alle kleine heksen, dank jullie wel dat jullie mee hebben gedaan .

Danla Halloween Mini Disco 2014


Kinderfeestjes
Ben je jarig en je hebt zin om je helemaal uit te leven? Danla Dan’s Centrum organiseert sportieve kinderfeestjes, waarbij de jarige mag kiezen uit een of twee van de volgende activiteiten: optreden, disco, kung fu, ballet, zumba, of fotosessie.

Kinderfeestjes


Ouder en Kind 2014
Bij Danla Dan's Centrum kunnen ouders een keer per jaar meedoen in de les van hun kind! Ballet, tapdans, streetdance, hiphop, breakdance, stijldansen, kungfu, acrobatiek, alles gaan ze samen beleven!

Ouder en Kind 2014