Nieuwjaars Concert 2019 Danla Dan’s Centrum


Tijdens de 7e editie van het Nieuwjaars concert worden de zalen van de Purmaryn gevuld met heerlijke melodieën in Weense stijl. Onder leiding van hun chef-dirigent, Edwin Paarlberg  neemt het Stedelijk Orkest u ook dit jaar terug in de tijd. Klassiekers zoals de Radetzky Mars en Schöne  Blaue Donau zullen ook dit jaar gehoord worden. Daarnaast zullen er ook vele andere Weense Melodieën worden gespeeld door het Stedelijk Orkest. 

 

Danla Dan’s Centrum

Nieuwjaars Concert Dansers Kristell Penfornis en Dan M. Rădulescu

Ook dit jaar staat Danla Dan’s Centrum onder begeleiding van het Stedelijk Orkest weer op het podium.  Zij stellen een adembenemend Ballroom dans tentoon waarbij de de dames lange mooie jurken en de heren een net rokkostuum dragen.  Daaropvolgend is er een spectaculaire dans waarbij drie zeelieden met hun grote hamers een bijzonder ritme creëren. Dit doen zij op de maat van de muziek. Echter laten zij zich verleiden door de verdwaalde ballroom danseres.  Kortom, een geestig gezicht.

Edwin Paarlberg

De ambiance van het Nieuwjaars Concert in Weense stijl leent zich uitstekend om weer eens in uw beste outfit – rokkostuum voor de heren en lang voor de dames – te flaneren.

 

Danla Dan’s Centrum

Dan Rădulescu en Dan M. Rădulescu Nieuwjaars Concert

Na de voorstelling  wordt er bovendien getoost op een goed en gezond nieuwjaar in de foyer van theater de Purmaryn. Dit is je kans om jezelf te kleden in jouw mooiste en netste kledij en een spoedig nieuwjaar tegemoet te komen.