Danla op het Europese Kung Fu Kampioenschap in Turkije


11-Jarige Joris Zwaal uit Purmerend Behaalt Twee Bronzen Medailles op Europees Kung Fu Kampioenschap als Lid van het Nederlandse Team

ISTANBUL/PURMEREND – Joris Zwaal, een 11-jarige Kung Fu-talent uit Purmerend, heeft recent twee bronzen medailles behaald op het Europees Kampioenschap Traditioneel Kung Fu in Istanbul, als deel van het Nederlandse team uitgezonden door NOC-NSF. Deze prestatie vormt een waardevolle toevoeging aan zijn sportieve successen dit jaar.

Eerder in het jaar blonk Joris al uit in Roemenië, waar hij twee gouden medailles veroverde. Zijn prestaties in Roemenië, gevolgd door zijn successen in Istanbul, bevestigen zijn toewijding en vaardigheid in Kung Fu.

Dan Radulescu

Het absolute hoogtepunt van Joris’ jaar was echter zijn gouden medaille op het Wereldkampioenschap in China. Deze overwinning heeft hem erkenning opgeleverd binnen de internationale Kung Fu-gemeenschap en toont aan dat hij op wereldniveau kan presteren.

Joris, die traint bij de Danla Shaolin Kung Fu-school in Purmerend onder leiding van Dan Radulescu, heeft dit jaar consequent goede resultaten behaald. Zijn prestaties in Roemenië, China, en nu in Istanbul, weerspiegelen zijn groei en potentieel in de sport.

Deze recente successen en zijn indrukwekkende prestatie op het WK onderstrepen Joris’ positie als een opkomend talent in Kung Fu. Zijn resultaten in 2023 bieden een positief vooruitzicht voor zijn toekomstige sportieve carrière, waarin hij naar verwachting zal blijven uitblinken.