Protocol Shaolin Kung Fu


Buiten sporten 13+

Ook nu er enkele versoepelingen zijn voor georganiseerd buiten sporten is het belangrijk dat ook wij de maatregelen goed naleven. Door het volgen van het protocol zorgen we er met z’n allen voor dat we verantwoord kunnen blijven sporten en bewegen.

Protocol

Voordat je mee kan doen aan de les moeten moet je je aanmelden via de website. Wees snel want er is maar plaats voor 15 deelnemers. Dit doen wij zodat er voldoende afstand tussen de deelnemers aangehouden worden.

Het aantal deelnemers naar beneden brengen is echter niet genoeg. Daarom zullen wij zelf voor de zekerheid ook de minimaal 1,5 meter ruimte tussen de deelnemers te houden. Wij hebben daarnaast tussen de lessen door een kwartier lang duurende pauze ingelast. Deze pauze zorgt ervoor dat er zorgeloos gewisseld kan worden zonder dat de verschillende groepen elkaar kruisen.

Het Amfitheater in Leeghwaterpark is waar wij de lessen zullen geven en is groot genoeg om de groepen op afstand te houden. Toch moet iedereen moet weg na afloop van de les. Jongere kinderen mogen vooraan het amfitheater ingang aan het park afgezet worden. Dit moet echter maximaal 10 minuten voor de les en de ouders mogen niet blijven tijdens de les. De kinderen kunnen na afloop weer opgehaald worden aan de achter ingang van het Amfitheater. De ingang bevind zich aan de kant van het kanaal. Het is ten slotte niet toegestaan dat de volwassen blijven kijken tijdens de les.

Ben je vergeten om je in te schrijven voor de les en wil je toch nog mee doen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Rooster buiten trainen vanaf 4 mei 2020

Dinsdag       16:00-17:00 kungfu t/m 12 jaar

Danla

                     17:15-18:15 kungfu  vanaf 12 jaar         

Woensdag  15:30-16:30 ballet/dans t/m 12 jaar

Donderdag  16:00-17:00 kungfu t/m 12 jaar

                      17:15-18:15 kungfu  vanaf 12 jaar