Stijldansen kinderen


Stijldansen in Purmerend

Stijldansen in PurmerendStijldansen en deelnemen aan stijldans wedstrijden ontwikkelen kwaliteiten die nodig zijn om topprestaties te verrichten, in wat voor domein dan ook. Bijvoorbeeld: leiderschap, samenwerking, presentatie, houding, omgaan met faalangst, onderscheiden van anderen, charisma en communicatie. Concluderend: de basis voor een succesvol danspaar is de basis voor een boeiende carrière.

Les opbouw

Het ontwikkelen van de motoriek, zelfvertrouwen en expressiviteit staat voorop in de dans lessen bij Danla Dan’s Centrum! De les begint met het opwarmen van de spieren door middel van cardio oefeningen en dynamisch rekken oefeningen. Vervolgens leer je en oefen je 5 latin dansen: cha cha, samba, rumba paso doble en jive en 5 ballroom dansen : engelse wals, tango, quick step, slow fox en weense wals. De nadruk ligt op techniek, partnering en expressie. Daarna zijn de kracht oefeningen aan de beurt gevolgd door oefeningen die jouw lenigheid vergroten. Verder gebruiken wij oefeningen die de creativiteit en samenwerking vermogen vergroten en wij sluiten de les af met een vrij dansen moment.

 

Van wie krijg je les

De Leraren

 

Dan en Laura stijldansen

 

De stijldans leraren, Dan en Laura Radulescu hebben meer dan 20 jaar ervaring in het trainen van kinderen en jeugd, ze zijn enthousiast, ambitieus en bovendien doelgericht.De beste internationale training methodes zijn gebruikt om geweldige resultaten te boeken!

Waar?

Stijldansen wordt aangeboden op vrijdag middag van 17:00-18:30 voor kinderen en jeugd vanaf 6+jaar en ook op zaterdag middag vanaf 16:30-17:30 voor wedstrijd paren en dansers die aan hun technische vaardigheden willen werken. Natuurlijk  bij Danla Dan’s Centrum in Purmerend, Prof.Mr.P.J.Oudlaan 2.

Kom een keertje de stijldans lessen gratis proberen!  Je kunt op ieder moment van het seizoen langskomen voor een proefles stijldansen. Als je de les leuk vindt dan kun je de volgende week meteen beginnen met een cursus.

Om je op te geven voor een proefles kun je mailen naar info@danla.nl, bellen of whatsappen naar 06-43444139.

Meld je nu aan!