Danssport volwassenen


Stijldansen in Purmerend

Stijldansen is een van de weinige sporten die je samen met een partner kunt beleven en dus echt samen kunt doen. Danssport is “fun for two” en dat maakt deze dansvorm al jaren een populaire en sportieve tijdsbesteding voor alle leeftijden.

De stijldans cursussen voor volwassenen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar: man, vrouw, jong en oud. Ook de samenstelling van het paar is geen probleem, man/vrouw, man/man of vrouw/vrouw.

Les opbouw

Stijldansen truttig, oudbollig of stijf? Na het zien van Dancing with the Stars zul je daar ongetwijfeld anders over denken! Een modern danssportcentrum als Danla Dan’s Centrum volgt de laatste trends op de voet. Dans de stress uit je lijf en werk aan je conditie; voor meer beweging hoef je heus niet naar de sportschool.

Maar stijldansen is niet alleen een prachtige (top)sport, het kent ook een groot sociaal aspect. Voor veel mensen is een dansavond de gelegenheid bij uitstek om samen te komen, om vriendschappen te sluiten en ook een gezellige avond te hebben. Je leert en oefent  5 latin dansen: cha cha, samba, rumba paso doble en jive en 5 ballroom dansen : engelse wals, tango, quick step, slow fox en weense wals. De nadruk ligt op plezier, partnering en expressie. Bovendien sluiten wij de les af met een vrij dansen moment.

Stijldansen in Purmerend – De 10 dansen

http://dansmagazine.nl/dansstijlen/ballroom

Privélessen

Vooral privélessen bieden je de gelegenheid om in een korte tijd veel te leren.

Je hebt de onverdeelde aandacht van deskundige docenten want de aanwijzingen zijn speciaal op maat en passend bij je niveau en bij je uitvoering van de dansen. Bovendien het voordeel van privélessen is dat je zelf kunt kiezen wat je wil leren, meestal in overleg met de docenten.

Wil je met wat stellen samen komen dansen in een privéles? Vraag dan naar ons groepspakket!

  • Lestijden in overleg.
  • Kosten voor een privéles: € 55,– per paar, per les.
  • Prijs groepspakket op aanvraag.

Van wie krijg je les

De Leraren

Waar?

Stijldansen wordt aangeboden op vrijdag avond vanaf 20:30-21:45 voor volwassenen en op dinsdag ochtend vanaf 10:30-11:30 voor senioren. Daarnaast op vrijdag middag van 17:00-18:30 voor kinderen en jeugd vanaf 6+jaar en ook op zaterdag middag vanaf 16:30-17:30 voor wedstrijd paren en dansers die aan hun technische vaardigheden willen werken. Natuurlijk  bij Danla Dan’s Centrum in Purmerend, Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend.

Kom een keertje de stijldans lessen gratis proberen!  Je kunt op ieder moment van het seizoen langskomen voor een proefles stijldansen. Als je de les leuk vindt dan kun je de volgende week meteen beginnen met een cursus.

Om je op te geven voor een proefles kun je mailen naar info@danla.nl, bellen of whatsappen naar 06-43444139.

Meld je nu aan!