Volwassenen activiteiten – Dans


 • Danssport in Purmerend

  Danssport en deelnemen aan danssport wedstrijden ontwikkelen kwaliteiten die nodig zijn om topprestaties te verrichten, in wat voor domein dan ook. Denk aan: leiderschap, samenwerking, presentatie, houding, omgaan met valangst, ondersheiden van anderen, charisma en communicatie. De basis voor een succesvol danspaar is de basis voor een boeiende carrière.

  Het ontwikkelen van de motoriek, zelfvertrouwen en expressiviteit staat voorop! De les begint met het opwarmen van de spieren. Dat doen wij door verschillende cardio oefeningen en dynamisch rekken. In het volgende deel van de les leer je en oefen je 5 latin (cha cha, samba, rumba paso doble en jive) en 5 ballroom dansen (engelse wals, tango, quick step, slow fox en weense wals) met de nadruk op techniek, partnering en expressie. Daarna zijn de kracht oefeningen aan de beurt gevolgd door oefeningen die jouw lenigheid vergroten.Wij sluiten de les af met een visualisatie oefening: met gesloten ogen je dansprogramma doornemen.

  Wij gebruiken de beste internationale trainings methodes om geweldige resultaten te boeken!

 • Jazz Ballet

 • Dancehall in Purmerend

  Marlous DompelingIn de workshop Dancehall laat je je meevoeren met het Jamaicaanse rhythm van zomerse reggaemuziek. Marlous danst al sinds ze kan lopen en al een paar jaar heeft dancehall zich gevormd tot een heuse passie van haar.
  Geef je lichaam over aan de beats en steps en ervaar een heerlijk gevoel van vrijheid op de dansvloer!