Volwassenen activiteiten – Fitness


 • Polefitness in Purmerend

  Pole Fit is de ultieme workout voor moderne vrouwen en onderscheidt zich door cardio- en krachttraining te combineren. Technieken in de paal met gogo-aerobics laten ook jouw bewegingen er sierlijk en gestroomlijnd uitzien. Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je aanpakt. Spectaculaire draaien en choreografieën die je op een toegankelijke manier onder aanmoediging van de rest van de groep, in korte tijd leert. Krijg meer conditie, krachtige spieren, ritmegevoel en word zelfverzekerder. Verleg je grenzen zonder dat je het merkt zodat je aan het einde van de les niet kunt wachten tot de volgende.

 • Yoga in Purmerend

  Yoga is een uitstekende manier om relaxed te werken aan je lichaam. Onze yogalessen zijn voor iedereen geschikt. We leren je te ontspannen
  en soepel te worden. De oefeningen kunnen echt door iedereen op elk niveau worden uitgevoerd. Samen met jou werken we aan je houding en ademhaling zodat je prima in balans komt en blijft!

 • Acrobatiek

 • La Blast in Purmerend

  Julie Fryer Lablast copyLa Blast is een total body workout gebaseerd op ballroom en latin dansen. Kun je nog niet dansen? No worries, dan leer je dat in LaBlast!

  Je werkt aan conditie, spierversterking, ritme gevoel, en je wordt er vrolijk van.In tegenstelling tot andere dansfitness vormen leer je hier wel dansen. Allerlei verschillende dansstijlen uit de ballroom- en latin wereld komen aan bod: van de samba tot cha cha en van de Paso Doble tot aan de jive. Ook maak je uitstapjes naar bijzondere dansstijlen, zoals disco, salsa en merengue.Je doet het solo, je hebt fun en lichaam en geest hebben er écht wat aan!

  Kortom een fantastische manier om te sporten en te leren dansen! Na een les La Blast kun je helemaal voldaan weer naar huis en merk je dat je echt lekker je lijf hebt getraind.Geniet van dit sportieve feest!

  De lessen worden gegeven door Julie Fryer , drievoudig Latin Wereld Kampioen, bekend ook door haar deelname aan de Nederlandse edities van het televisieprogramma “Dancing with the Stars” van RTL 4 en ‘So You Think You Can Dance Next Generation”.

  Geniet samen met haar van dit sportieve, bruisende feest!