Yoga volwassenen


Pole Fitness
Yoga
Pole Fitness

Polefitness in Purmerend

Pole Fit is de ultieme workout voor moderne vrouwen en onderscheidt zich door cardio- en krachttraining te combineren. Technieken in de paal met gogo-aerobics laten ook jouw bewegingen er sierlijk en gestroomlijnd uitzien. Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je aanpakt. Spectaculaire draaien en choreografieën die je op een toegankelijke manier onder aanmoediging van de rest van de groep, in korte tijd leert. Krijg meer conditie, krachtige spieren, ritmegevoel en word zelfverzekerder. Verleg je grenzen zonder dat je het merkt zodat je aan het einde van de les niet kunt wachten tot de volgende.

Yoga

Yoga in Purmerend

Yoga group DanlaYoga Fit is een uitstekende manier om relaxed te werken aan je lichaam. Een praktische mix van yoga, makkelijk te beoefenen met invloeden van meerdere culturen.

Onze yogalessen zijn voor iedereen geschikt. We leren je te ontspannen en soepel te worden. Bovendien kunnen de oefeningen echt door iedereen op elk niveau worden uitgevoerd, er is ruimte om jezelf te zijn en tegelijk ook om jezelf te ontwikkelen. Er is rust en ook uitdaging als je er klaar voor bent.

Samen met jou werken we aan je houding en ademhaling zodat je prima in balans komt en blijft!

Les inhoud

danla yoga fitWij beginnen de les zittend met een makkelijke en zachte wamingup met aandacht op de ademhaling, op het vergroten van de bloedtoevoer naar je spieren, gewrichten en bindweefsel  en ook op het aarden van je lichaam en geest. Daarna doen wij balans oefeningen, wij pakken je core stabiliteit en verlengen je spieren door middel van verschillende asanas. Wij sluiten de les met een visualisatie oefening in de savasana.

De hele jaar door pakken wij bijzondere series en tecnieken die je ook in dagelijkse leven makkelijk kan toepassen om je gezondheid gaan verbeteren. Denk aan De Vijf Tibetanen, mudra's, mantra's, het afwisselend door één neusgat ademhalen en veel meer.

De lessen worden afgestemd op de aanwezige groep en bovendin werken wij met groepen van maximum 8 personen om de ruimte voor persoonlijke aandacht te vergroten.

https://www.yogajournal.com/poses

Waar?

Yoga Fit wordt aangeboden op donderdag avond van 19:00-20:00 natuurlijk  bij Danla Dan’s Centrum in Purmerend, Prof.Mr.P.J.Oudlaan 2.

Kom een keertje de yoga fit les gratis proberen!  Je kunt op ieder moment van het seizoen langskomen voor een proefles. Als je de les leuk vindt dan kun je de volgende week meteen beginnen .

Om je op te geven voor een proefles kun je mailen naar info@danla.nl, bellen of whatsappen naar 06-43444139.

Meld je nu aan!

Yoga Fit Danla

Begin nu !

Ga zitten in een comfortabele, rechte meditatiehoudingen en sluit je ogen. 

Breng de aandacht naar de hartstreek en geef jezelf het beeld dat je door je hart in- en uitademt. Stel je vervolgens voor dat er zich in de kern van je hart een prachtige lotusbloem bevindt die zich tijdens een inademing langzaam opent en begint te groeien. Geef aandacht aan de kleuren, geur en details van de lotusbloem. Op een uitademing rust je en verstil je met je aandacht in de kern van de lotusbloem. Tijdens iedere inademing groeit de lotusbloem verder door. Na een aantal ademhalingen omvat de lotusbloem je gehele lichaam. Geniet van de schoonheid ervan. Vervolgens groeit de bloem door totdat deze de gehele ruimte waarin je je bevindt omvat. Je hart is nog steeds het middelpunt van de bloem.

Laat dan het visualiseren los. Blijf een paar minuten in meditatieve stilte zitten. Je hart is open, de geest is kalm. Lichaam en geest zijn één. Ervaar de verbondenheid tussen jezelf, de ruimte om je heen en het leven zelf. Sluit dan in alle rust de oefening af.